Cupra Formentor

Vallentuna

Cupra Formentor VZ e-Hybrid Winter B-kam Drag Apple Carplay

Basfakta

RegistreringsnummerEWB278
Modellår2022
Mätarställning6 905 mil
VäxellådaAutomatisk
DrivmedelHybrid el/bensin
Effekt245 hk
FordonstypKombi
FärgGrön
Pris314 900 kr

Beskrivning

*EWB278* Vi på Carson tar emot alla inbyten och erbjuder leverans i hela Sverige! Beskrivning: Modellen erbjuder gott om utrymme för både förare och passagerare och en smått högre markfrigång som ger dig en god uppsikt över vägen. Med en dynamisk exteriör som gifter sig väl med bilens eleganta och sportiga interiör. Fordonet kommer mycket väl utrustad med det mesta för att klara av vardagen med bravur som Navigation, Parkeringsklimatisering och Apple Carplay som ger dig möjligheten att spegla din mobil till bilens instrument. Övrig information om bilen: Trafiksäkerhetsgaranti 3 månader max 300 mil. Årsskatt på 360kr Vid lanblandad körning är förbrukning 1, 9/100km Besiktigad till och med 2025-06-30 Denna bil kan köpas med Trygghetspaket 1 år max 2000 mil. Senaste service: Kontakta säljare. Hos Carson finner ni ett brett sortiment av bilar i alla prisklasser, alla våra bilar är grundligt testade. I vårt testprogram ingår åtgärder som säkerställer service, trafiksäkerhetstest samt funktionstest. Carson Sverige AB erbjuder även i framtiden att genomföra service och rekond av din bil. Det gör vi i vår egen verkstad. Vi erbjuder även fri lånebil och låga priser, samt att vi har mycket kompententa servicetekniker som bryr sig om din bil! Vid en affär hos oss på Carson så tar vi självklart emot din befintliga bil i inbyte, i de allra flesta fall så kan vi ge en relativt exakt bedömning av ett mellanpris redan över telefon eller mail. Varmt välkomna till Carson Sverige AB, vi finns på Fågelsångsv. 8 i Vallentuna, tel: 08 - 522 927 00. All our cars are available for export.

Specifikationer

  • Back­kame­ra
  • Drag­krok
  • besi­ktni­ng
  • byte av ruta

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna bil, skriv in dina uppgifter

*EWB278* Vi på Carson tar emot alla inbyten och erbjuder leverans i hela Sverige!

Beskrivning: Modellen erbjuder gott om utrymme för både förare och passagerare och en smått högre markfrigång som ger dig en god uppsikt över vägen. Med en dynamisk exteriör som gifter sig väl med bilens eleganta och sportiga interiör. Fordonet kommer mycket väl utrustad med det mesta för att klara av vardagen med bravur som Navigation, Parkeringsklimatisering och Apple Carplay som ger dig möjligheten att spegla din mobil till bilens instrument.


Övrig information om bilen:
Trafiksäkerhetsgaranti 3 månader max 300 mil.
Årsskatt på 360kr
Vid lanblandad körning är förbrukning 1, 9/100km
Besiktigad till och med 2025-06-30
Denna bil kan köpas med Trygghetspaket 1 år max 2000 mil.

Senaste service: Kontakta säljare.


Hos Carson finner ni ett brett sortiment av bilar i alla prisklasser, alla våra bilar är grundligt testade. I vårt testprogram ingår åtgärder som säkerställer service, trafiksäkerhetstest samt funktionstest.

Carson Sverige AB erbjuder även i framtiden att genomföra service och rekond av din bil. Det gör vi i vår egen verkstad. Vi erbjuder även fri lånebil och låga priser, samt att vi har mycket kompententa servicetekniker som bryr sig om din bil!

Vid en affär hos oss på Carson så tar vi självklart emot din befintliga bil i inbyte, i de allra flesta fall så kan vi ge en relativt exakt bedömning av ett mellanpris redan över telefon eller mail.

Varmt välkomna till Carson Sverige AB, vi finns på Fågelsångsv. 8 i Vallentuna, tel: 08 - 522 927 00. All our cars are available for export.
0
1

Finansieringsförslag

Kontantinsats: 62 980 kr

62980

Avbetalningstid: 36 mån

36

Restvärde: 157 450 kr

157450

Aviavgift och uppläggningsavgift tillkommer.

Prisförslag 3 479 kr / mån

Var finns bilen?

Carson Vallentuna
Fågelsångsvägen 8
186 42 Vallentuna

08 - 522 927 00

Våra samarbetspartners

BytbilDnB
Solid FörsäkringarBlocket
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Carson

Carson
Fågelsångsvägen 8
186 42 Vallentuna

08 - 522 927 00