Tjänster

För att underlätta din bilvardag tillhandahåller vi ett flertal tjänster runt om själva bilhandlandet.

Förmedling & köp

Hos Carson kan du tryggt förmedla din bil.

Vid förmedling så står du som kund registrerad ägare under säljprocessen. Vi tillhandahåller tjänster såsom reparation, rekonditionering, hjulskifte etc. Så snart bilen är såld, för vi över pengarna till ert konto, och vi löser eventuella lån som är bundna till bilen.

Vi kan även köpa din bil. Vi ger oftast ett bud redan över telefon eller mail, men för att ge ett slutgiltigt bud behöver vi såklart testa bilen. Vi löser eventuella lån och vi betalar ut pengar samma dag. Tryggt, snabbt och enkelt.

Vill du veta mer? Kontakta alexander@carson.nu.

Försäljning & inbyte

Hos Carson finner ni ett brett sortiment av bilar i alla prisklasser, alla våra bilar är grundligt testade. I vårt testprogram ingår åtgärder av lackskavanker, service, besiktning, byte av ruta, trafiksäkerhetstest samt funktionstest. Vi följer branschens riktlinjer och följer alltid Allmänna Reklamationsnämndens beslut (ARN). Hos Carson är det trygga bilaffärer som är i fokus!

Vid en affär hos oss på Carson så tar vi självklart emot din befintliga bil i inbyte, i de allra flesta fall så kan vi ge en relativt exakt bedömning av ett mellanpris redan över telefon eller mail.

Finansiering

Vi hjälper dig att hitta en finansieringslösning som passar just dig, för företagskunder kan vi erbjuda finansiering och leasing från 0 kr kontant.

Service

Köper du bil hos oss på Carson så erbjuder vi att även i framtiden serva och ta hand om din bil. Det gör vi i vår egen verkstad. Vi erbjuder även fri lånebil och låga priser, samt att vi har mycket kompententa servicetekniker som bryr sig om din bil!

Försäkring

Vi ser till att du är försäkrad. Köper du bil hos oss på Carson så hjälper vi till att försäkra din bil. Vi samarbetar med flera olika försäkringsbolag och ser till att din bil är försäkrad med en försäkring som motsvarar dina förväntningar och önskemål!

Våra samarbetspartners

BytbilDnB
Solid FörsäkringarBlocket
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Carson

Carson
Fågelsångsvägen 8
186 42 Vallentuna

08 - 522 927 00